Registreer nu en bied gratis mee

HORSE AUCTION BELGIUM

THE 2024 LIVE EDITION

22 mrt. 2024 · The 2024 Live Edition

We zijn weer klaar voor een geweldig Horse Auction Belgium evenement!

Zet 6 april 2024 in uw agenda, want dan zal onze volgende live- en online veiling plaatsvinden tijdens de CSIO Jeugdcompetitie in Sentower Park, België.

Er staat u nog een speciale traktatie te wachten, want de collectie van deze editie belooft een ongelooflijk aantal getalenteerde paarden op één plek, zowel voor bezoekers als voor virtuele bieders.

Op de veiling zal een opmerkelijke collectie losspringers en bereden paarden geboren tussen 2017 en 2021 te zien zijn. Bereden paarden zullen vanaf 29 maart te bezichtigen zijn in Sentower Park, met de mogelijkheid om trials te boeken voor geïnteresseerden.

Voor degenen die op zoek zijn om dit evenement ten volle mee te maken, zijn er VIP-tafels beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via email ‘ lore@horseauctionbelgium.be ‘ om hun VIP-tafel veilig te stellen. Je kunt het evenement ook online bekijken op Clip My Horse.TV!

De verwachtingen zijn hooggespannen, aangezien de veiling een topcollectie jonge springpaarden presenteert, met uitzonderlijke bloedlijnen en enorm veel talent. Tot de hoogtepunten behoren:

- Excellent: Een 3-jarige merrie van Eldorado van de Zeshoek, met een afstamming met onder meer een grootmoeder die op de Olympische Spelen van Atlanta een 5e plaats behaalde.

- Aska Dream: Een 3-jarige merrie van Asca Z, haar zus Lhynara springt onder ruiter Jur Vrieling op 1.50m niveau, ze is een voorbeeld is van uitmuntende afstamming en atletisch vermogen.

- Under The Tree H Z: Een 4-jarige ruin van Uricas van de Kattevennen, hij heeft zeer consistente prestaties en elke sprong wordt uitgevoerd met precisie en kwaliteit.

- Snow White van 't Heike: Deze 6-jarige merrie van Malito de Reve belooft met haar opmerkelijke talent en zeer goede moederlijn een top toekomst in de showring.

- Calise Talent Z: Een 5-jarige merrie van Casall ASK. Haar tweede moeder is de volle zus van de legendarische 'Sapphire', gereden door McLain Ward. Super moederlijn en een zeer interessant paard voor de hogere proeven later.

 

Om de spanning nog groter te maken, zullen we een onvergetelijke afterparty houden, zodat de festiviteiten nog lang na de laatste klop van de hamer voortduren.

In persoon of online, doe met ons mee aan een buitengewoon evenement!

Voor meer informatie en om u te registreren voor online bieden, kunt u terecht op: www.horseauctionbelgium.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie