Registreer nu en bied gratis mee

HORSE AUCTION BELGIUM

THE 2023 LIVE EDITION

13 sep. 2023

Niets is te vergelijken met de spanning en plezier van het verwelkomen van onze klanten op een live-evenement!

Het harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen en we hebben een zeer leuke avond gehad met topspringpaarden, vrienden en familie!

Hoogtepunt van de avond was zonder twijfel Jerkhan de Talma, de bloedmooie hengst van Conthargos, die veilingtopper was en in België blijft!

De biedingen kwamen van over de hele wereld, omdat ons online platform ook beschikbaar was voor al onze klanten in het buitenland. Meer dan tien verschillende landen deden mee aan de biedingen. België nam de leiding door 10 paarden te kopen, waarvan één naar een 5*-ruiter gaat, Denemarken en USA 3, daarna Estland, Duitsland, Brazilië, Italië, Zweden, Polen, Groot-Brittannië, Spanje en Nederland.

Wij waren erg blij dat alle paarden een mooie live presentatie hadden en fantastisch sprongen.

Nogmaals dank aan alle eigenaren en fokkers die ons HAB-team vertrouwen om hun getalenteerde paarden onder de aandacht te brengen, en felicitaties aan alle nieuwe eigenaren!

Nu is het tijd om vooruit te kijken terwijl we onze volgende ONLINE veiling plannen! Hou dit zeker in het oog!

Onze selectiedagen starten op 26 september 2023, dus heeft u een talentvol jong springpaard, neem dan contact op met ons team!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie