Registreer nu en bied gratis mee

HORSE AUCTION BELGIUM

THE 2024 LIVE EDITION

30 mrt. 2024 · The 2024 Live Edition

Op donderdagavond 4 april organiseert SentowerPark een speciale eetavond waarop de teams voor de CSIO Youth en de veilingpaarden worden voorgesteld. Dit is een unieke gelegenheid om de toekomstige talenten van de paardensport te ontmoeten en enkele van de beste veilingpaarden te bewonderen. Voor reserveringen kunt u een e-mail sturen naar lore@horseauctionbelgium.be. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke avond vol paardensport en plezier!

Op zaterdagavond is het tijd voor de veiling! De receptie start om 18.30 uur, gevolgd door de veiling om 19.30 uur. Verwacht een spectaculaire openingsact die de avond op gang brengt, gevolgd door een veiling die je niet wilt missen. En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er na de veiling een onvergetelijk feest op je. Zorg ervoor dat je erbij bent voor een avond vol spanning, sensatie en plezier!

Vergeet niet om je VIP-tafel te reserveren! Geniet van een fles bubbles en heerlijke hapjes tijdens de veiling. Stuur een e-mail naar lore@horseauctionbelgium.be om je VIP-ervaring te boeken. Mis deze kans niet om de veiling in stijl bij te wonen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie